Tussenwoning Coendersbuurt Delft

MTC Architecten heeft het ontwerp gemaakt voor een tussenwoning in blok B van de nieuwe Coendersbuurt in Delft. Van de uitgegeven kavels mochten de kopers zelf de gewenste breedte kiezen, en er mocht welstandsvrij gebouwd worden. Resultaat is een zeer divers straatbeeld.
De 1e etage in dit ontwerp bestaat uit 2 vloerdelen die in hoogte verschillen. Hierdoor ontstaan ruimtes die intiemer of juist meer open aanvoelen. Daarnaast zorgen vides voor een hoge schuine zichtlijn waarlangs vanaf de entree een trap loopt die naar de 1e en 2e etage gaat.
In hetzelfde blok van 9 woningen werkt MTC Architecten ook aan een hoekwoning.

Heeft u ook interesse om in Nieuw Delft te gaan bouwen? Neem contact op voor een vrijblijvend gesprek!

Plaats Delft
Opdrachtgever Particulier
Aannemer
Opgeleverd December 2017